Δύσκολες ώρες για το ελληνικό ελαιόλαδο
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ | ΤΡΙΤΗ 07/12/21 |
Δύσκολες ώρες για το ελληνικό ελαιόλαδο.
Πως επηρέασε η κλιματική κρίση την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του φετινού ελληνικού λαδιού; Που θα κυμανθούν οι τιμές; Τι δείχνει έρευνα για τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων στο λάδι; Τι γίνεται σε επίπεδο εξαγωγών; Ποιες κινήσεις προωθούνται για την ανάδειξη του ελληνικού ελαιόλαδου στην παγκόσμια αγορά;
Μιλούν στην εκπομπή
Ο κ. Νικόλαος Ανδρικόπουλος – Ομότιμος Καθηγητής Βιοχημείας – Χημείας τροφίμων στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου,
ο κ. Σταύρος Βέμμος – Ομότιμος Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας,
ο κ. Χαρίλαος Βλαζάκης – Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χανίων,
ο κ. Σπύρος Κορλοτζίδης – Εκπρόσωπος της Ένωσης Συνεταιρισμού της Σητείας,
ο κ. Μανώλης Γιαννούλης – Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου Δ.Ο.Ε.,
ο κ. Γιώργος Οικονόμου – Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου
και ο κ. Αθανάσιος Μολασιώτης, Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.