Οι τεχνικοί της Θεσσαλίας ζητούν τακτικούς ελέγχους των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου

Οι τεχνικοί της Θεσσαλίας ζητούν τακτικούς ελέγχους των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Θεσσαλία άφησαν ανοιχτές πληγές στους κατοίκους, σύμφωνα με όσα ανέφεραν συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων από την Καρδίτσα και τη Λάρισα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στην εκπομπή «ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ On Air» του T-PRESS WEB TV ο κ. Κώστας Σαγώνας (πρόεδρος του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Λάρισας «ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.», γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Λάρισας και ταμίας της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας) και ο κ. Γιώργος Κουνάβας (πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Καρδίτσας), οι συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη Θεσσαλία είναι πολλαπλές, τόσο για τα νοικοκυριά και τις κτιριακές εγκαταστάσεις όσο και για τις επιχειρήσεις.

Ο κ. Κώστας Σαγώνας, καταρχάς, στάθηκε στην αλληλεγγύη που επέδειξαν συνάδελφοι και εθελοντές, ενώ ανέφερε ότι η ΓΣΕΒΕΕ στήριξε έμπρακτα τους επαγγελματίες βιοτέχνες και εμπόρους της Θεσσαλίας. Στη συνέχεια –και μετά από σχετικό ερώτημα του παρουσιαστή Γ. Εμ. Χατζηκωνσταντίνου σε σχέση με τις κτιριακές εγκαταστάσεις και ειδικότερα τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου– ο κ. Κώστας Σαγώνας υπογράμμισε την ανάγκη θεσμοθέτησης ελεγκτικών μηχανισμών για τη διενέργεια τακτικών ελέγχων, όσον αφορά τόσο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και την ορθή εκτέλεση των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Σχετικά Βίντεο