Το ελληνικό ρύζι και οι προοπτικές του
Ο κ. Χρήστος Γκατζάρας, αντιπρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελληνικού Ρυζιού «ΕΔΟΡΕΛ», μιλά στην εκπομπή «Αγροτική Ανάπτυξη» και στην Κατερίνα Λαδοπούλου για το μέλλον του ελληνικού ρυζιού, για τις ποικιλίες που ευδοκιμούν στη χώρα και για τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Ακόμη, μιλά για τα στρέμματα που καλλιεργούνται, για τις εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές, καθώς και για τις ανταγωνίστριες χώρες που παράγουν ρύζι εκτός Ευρώπης.
Τέλος, ο κ. Γκατζάρας αναφέρεται στις προσπάθειες για δημιουργία ελληνικού brand στο ρύζι, καθώς και στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
(Visited 12 times, 1 visits today)